Aproape zece mii de copii au „absolvit” școala în satul tradițional

Aproape zece mii de copii au „absolvit” școala în satul tradițional

Timp de patru luni, programul Muzeului ASTRA intitulat „Școala în satul tradițional” s-a bucurat de participarea a aproximativ 10.000 de copii, potrivit statisticilor transmise de reprezentanții instituției.

Programul „Școala în satul tradițional” a fost organizat în special pe platforma Etno Tehno Parc din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

„Școala în satul tradițional” a însemnat patru luni de activități educaționale în perioada iunie-septembrie, 24 de tipuri de ateliere tematice, 20 de meșteri populari implicați în ateliere interactive, trei tabere tematice (lut, lemn, grâu), ateliere de cunoaștere a pădurii, tip forest school, 64 de spectacole de teatru cu șase tematici diferite, trei concerte educative susținute de Filarmonica de Stat Sibiu și aproape 10.000 de participanți. Iar asta nu e tot! Motivați de succesul ediției de anul acesta, cei de la Muzeul ASTRA promit că programul educațional va continua în anii următori cu cele mai interesante și distractive activități educaționale.

Răspunde