Două intersecții importante din oraș intră în reparații

Două intersecții importante din oraș intră în reparații

În perioada 22-27 septembrie, Primăria Sibiu, prin firma contractată pentru reparațiile la străzi, va interveni cu lucrări în două intersecții importante din oraș.

Este vorba despre intersecția străzii Banatului cu Bulevardul Victoriei și girația de la intersecția străzilor Vasile Cârlova și Transilvaniei.

La noapte, se va freza asfaltul vechi în girația de la intersecția străzilor Cârlova și Transilvaniei. Aceeași operațiune, tot pe timpul nopții, se va efectua mâine, 23 septembrie, în intersecția Victoriei – Banatului. Apoi, în 26 și 27 septembrie, se va turna un nou strat de asfalt în ambele zonele, după ora 20.00.

Pentru execuția acestor lucrări nu este necesară închiderea traficului, dar vor fi instituite anumite restricții și devieri pe tronsoanele pe care se lucrează. Astfel, șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pe cât posibil.

Lucrările de reparații pe străzi vor continua apoi cu alte cinci străzi din zona Calea Dumbrăvii: Dimitrie Anghel, Aurel Vlaicu, Miron Costin, Mihail Sebastian și Ilarie Chendi.

Răspunde