Biblioteca ASTRA participă la Noaptea Cercetătorilor

Biblioteca ASTRA participă la Noaptea Cercetătorilor

Aventura cunoașterii îi așteaptă pe sibienii de toate vârstele, vineri seară, în spațiile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, la Noaptea Cercetătorilor 2022, eveniment organizat în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu.

„Dacă sunteți pasionați de științele naturii ori descoperiri științifice, de modul în care este făcută lumea înconjurătoare și, în egală măsură, doriți să vă exprimați creativitatea sau ingeniozitatea, vă invităm să vă lăsați inspirați de activitățile (re)creative pregătite de echipa Bibliotecii ASTRA Sibiu”, anunță reprezentanții instituției.

Programul evenimentului include ateliere creative pentru copii, sub genericul „Desenăm și colorăm”, în foaier și la Compartimentul pentru Copii și Tineret, de la orele 16:00 și 18:00, sesiuni de lectură pentru juniori la Compartimentul pentru Copii și Tineret, de la 17:00 și 19:00, filme documentare pentru copii și tineret (17:00 – „Află totul despre Univers”, 18:00 – „Află totul despre corpul uman”, 19:00 – „În interiorul pământului”, – 21:00 „Leonardo da Vinci. Omul care dorea să știe totul”), un atelier de tipografie tradițională oferit de Muzeu Atelier Tipografie Sibiu (MATS) la ora 19:00, iar la ora 20:00, în foaier, dezbaterea „Cultura alternativă”, un dialog susținut de Liviu S. Jicman, președintele Institutului Cultural Român, și Răzvan C. Pop, managerul bibliotecii publice sibiene.

Program complet Noaptea Cercetătorilor 2022

Răspunde