Activitățile din Muzeul în aer liber se amână din cauza vremii nefavorabile

Activitățile din Muzeul în aer liber se amână din cauza vremii nefavorabile

Patru evenimente care ar fi trebuit să se desfășoare în Muzeul ASTRA, în acest sfârșit de săptămână, au fost reprogramate pentru sâmbătă, 24 septembrie, din cauza condițiilor meteo, informează reprezentanții instituției de cultură.

Este vorba despre spectacolul folcloric „Răsună Dumbrava”, atelierele gastronomice de la Târgul de țară, atelierul „Lemn. Frumos. Muzeul ASTRA. Să dăm frumusețe lemnului!” și atelierul pentru realizarea instrumentarului de grădină urbană.

„Singurul eveniment care se va desfășura sub program normal și condiții normale este ‘Din casa dogarului’ – atelier pentru realizare mobilier de păstrare/depozitare a resurselor de hrană, până duminică, 18 septembrie, între orele 10.00-18.00 (pauză de la 13.00 la 14.00), în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, gospodăria din Goiești-Vidra (Crângul din Apuseni) și Târgul de Țară. Atelierul se desfășoară în cadrul proiectului cultural ‘Animă ASTRA’, cofinanțat de Primăria municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2022. Pe parcursul săptămânii viitoare vom reveni cu detalii despre programul evenimentelor reprogramate”, se arată pe pagina de socializare a Muzeului ASTRA.

Răspunde