Weekend spectaculos cu ASTRA Rock și Târgul Creatorilor Populari în Dumbrava Sibiului

Weekend spectaculos cu ASTRA Rock și Târgul Creatorilor Populari în Dumbrava Sibiului

Două evenimente importante pentru toate generațiile vor avea loc, în acest sfârșit de săptămână, la Muzeul ASTRA. Este vorba despre prima ediție a festivalului ASTRA Rock și cea de-a XXXIX-a ediție a Târgului Creatorilor Populari.

Festivalul ASTRA Rock este cel mai nou și promițător eveniment din România și se adresează în egală măsură iubitorilor de muzică bună și celor care vor să petreacă timp de calitate în atmosfera unui eveniment live de talie internațională, dar și să se bucure de natură și activități conexe împreună cu familia. Concertele au loc în spațiul celui mai mare muzeu în aer liber din Europa, și, în același timp, al celei mai importante instituții etnografice din România.

Pe lângă Guano Apes, la prima ediție a festivalului ASTRA Rock vor urca pe scena din Dumbrava Sibiului câteva dintre cele mai cunoscute, dar și mai promițătoare trupe românești, acoperind o varietate de genuri: Dirty Shirt, The Motans, Coma, Luna Amară, Iarba Fiarelor, Dora Gaitanovici, I‘m the Trip și Revolver.

Târgul Creatorilor Populari va reuni în Muzeul în aer liber, în perioada 12-15 august, între orele 10.00-18.00, 177 de meșteri tradiționali. Aceștia vor expune creațiile proprii pe 142 de standuri special amenajate. De asemenea, în același cadru, meșterii vor organiza zece ateliere interactive meșteșugărești de prelucrare a lemnului, împletit paie, olărit și multe altele, utilizând resurse 100% naturale. Zona în care vor fi prezenți meșterii este cea din partea dreaptă a lacului, între Aleea Pivelor și sectorul Lemn (Crângul din Apuseni – Biserica din Bezded).

Răspunde