Trofeul Romanian Beef Master a ajuns la Sibiu!

Trofeul Romanian Beef Master a ajuns la Sibiu!

Chef Rareș Moga a adus la Sibiu trofeul celei de-a doua ediții a competiției Romanian Beef Master.

Concursul profesional dedicat cărnii de vită produsă în România a fost organizat sub patronajul renumitului Chef Radu Zărnescu, vicepreședinte Euro Toques International, în 2-3 august, la Moara Vlăsiei.

“Un vis devenit realitate! Mulțumesc colegilor de echipă Bloj Răzvan și Carmen Siminie pentru implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă!

În calitate de concurent, am trăit o experiență cu adevarat unică! Concursul Romanian Beef Master by Chef Radu Zărnescu 2022 a fost o provocare plină de adrenalină și de o intensitate dusă la cote maxime!

Cu toate acestea, am reușit să câștigăm această competiție formată din 5 echipe puternice, un juriu de bucătari cu experiență cu stele Michelin și cu cei mai buni fermieri din România!

Mulțumesc pentru această imensă oportunitate oferită: doamnei dr. Iulia Drăguț, președinte ACEEA – Asociația Culturală Euro Est Alternativ și președintelui Euro Toques România și vicepreședinte internațional Euro Toques, Radu Zărnescu!

De acum port o responsabilitate înceea ce privește carnea de vită, mă reprezintă și încerc să o respect de fiecare dată când o voi găti!“, a mărturisit tânărul bucătar prezentat în exclusivitate de publicația noastră.

Răspunde