Și copiii cu dizabilități pot crește fericiți!

Și copiii cu dizabilități pot crește fericiți!

După mai mult de 20 de ani, Mihaela Balauru, fostă elevă a Colegiului Național Pedagogic „Andrei Șaguna”, revine la Sibiu cu ocazia lansării cărții sale “Ajută-mă să devin un campion (al vieții)!”, apărută la Editura Pro Universitaria în această primăvară.

Cartea prezintă strategii de life-coaching pentru creșterea și educarea copilului între 0 și 13 ani, cu dizabilități fizice și/sau neuromotorii, pentru a deveni o persoană fericită și împlinită. „Cartea pe care v-o propun este un ghid creat cu intenția de a-i ajuta pe părinții care au aflat că vor da naștere unui copil cu o dizabilitate fizică sau/și neuromotorie (sau chiar și de alt tip) sau care au deja un copil cu o asemenea condiție. Părinții sunt încurajați și îndrumați să gestioneze optim această situație și, în ciuda (sau grație) dificultăților, să trăiască o viață fericită și împlinită de #familie, întărind aripile copilului pentru a zbura, la un moment dat, spre orizonturile vieții sale și pentru a o trăi cât mai bine posibil”, a explicat autoarea Mihaela Balauru.

„Dacă ești un părinte sau un bunic, un părinte care crește un copil cu o dizabilitate, un cadru didactic, un caregiver sau, pur și simplu, o persoană interesată de propria evoluție, ești invitat joi, 1 septembrie, la ora 14.00, la Cafe Wien din Sibiu, pentru o discuție – sperăm noi – interesantă și care să aducă plus valoare vieții tale, mai ales în aceste timpuri pe care umanitatea le parcurge”, este mesajul organizatorilor.

Răspunde