Piața Huet, transformată într-o galerie de artă în aer liber

Piața Huet, transformată într-o galerie de artă în aer liber

Sibienii și turiștii sunt invitați la Târgul de antichități și handmade din Piața Huet, locul unde s-a așezat piatra de temelie a cetății. 

Mii de obiecte fabricate în serii limitate sau chiar unicat le oferă iubitorilor de frumos șansa de a-și decora într-un mod inedit spațiul unde locuiesc sau lucrează.

La Târgul de antichități și handmade veți găsi de toate: bijuterii, haine și accesorii, decorațiuni pentru casă și grădină, piese de mobilier, corpuri de iluminat, tablouri, icoane și fotografii, instrumente muzicale, jucării, statuete, ceasuri și multe altele, așa că vă recomandăm să vă rezervați o după-amiază pentru a le admira.

Fiecare obiect poartă în spate o mică poveste, iar frumusețea târgului stă în faptul că expozanții abia așteaptă să împărtășească aceste povești cu vizitatorii, fiindcă, înainte de a fi comercianți, ei sunt colecționari împătimiți.

“În perioada 25 – 28 august, vă așteptăm cu entuziasm în Piața Huet din Sibiu, la Târgul de antichități și handmade. Ne puteți vizita în intervalul orar 10:00-22:00.

Evenimentul se adresează tuturor celor care doresc lucruri unicat cu ajutorul cărora să își personalizeze locuința sau biroul.

La noi, de fiecare dată, găsiți produse deosebite într-o prezentare elegantă, un adevărat muzeu în aer liber. Colecționarii, producătorii și comercianții oferă produse extrem de interesante, variate, la prețuri accesibile, fie că discutăm de tablouri, icoane, decorațiuni, haine, lămpi, ceasuri, cărți, medalii, insigne, broderii, timbre, jucării, veselă, tacâmuri, instrumente muzicale, piese de mobilier, fotografii de epocă și multe altele”, anunță organizatorii.

Răspunde