Întâlnire specială cu părintele Necula la Gaudeamus

Întâlnire specială cu părintele Necula la Gaudeamus

Doi dintre cei mai iubiți preoți din România, Constantin Necula și Francisc Doboș, sunt gata să aducă împăcare în inimi și un strop de liniște, la Târgul de carte Gaudeamus, care va avea loc în această săptămână la Sibiu.

Sâmbătă, 13 august, la standul Bookzone, autorii bestseller-ului „Împăcarea cu tine însuți” îi așteaptă pe sibieni la o discuție deschisă, o invitație de a privi dincolo de diferențele care ne despart și de a redescoperi cât de multă nevoie avem unii de alții pentru a reuși să ne vindecăm rănile și să ne împăcăm cu noi înșine. Cei doi vor oferi răspunsuri la întrebările care ne macină pe fiecare dintre noi, despre împăcarea cu trecutul, dar și despre viitorul copiilor noștri, despre viața veșnică, despre clipa noastră de aici și de acum.

“Dragi sibieni, dragi români, o întâlnire specială, sper eu, la Târgul Gaudeamus, în Piața Mare din Sibiu.  O întâlnire cu mine și cu părintele Francisc Doboș, repovestind un pic despre cartea ‘Împăcarea cu tine însuți’, în încercarea de a aduce lumii împăcare. Un exercițiu de prietenie, de camaraderie într-o vreme a neîmpăcării. Vă așteptăm împreună cu editura noastră Bookzone, cei care sunt gazdele noastre pentru 13 august, ora 18:00, la Târgul Gaudeamus, Sibiu!” este mesajul transmis de părintele Necula înaintea evenimentului.

Despre cartea „Împăcarea cu tine însuți”, Constantin Necula spune că este „un volum despre umanitatea noastră, despre toate lucrurile care ne apropie, un gest simbolic prin care ne dorim să le reamintim cititorilor că pentru a fi împăcați cu noi înșine, trebuie să învățăm să trăim împăcați cu aproapele nostru și cu Dumnezeu”.

Răspunde