Salvați un zâmbet!

Salvați un zâmbet!

Iubitorii artei fotografice sunt invitați în data de 29 iulie, începând cu orele 17.00, în foaierul Bibliotecii ASTRA – corp B, la expoziția de fotografie realizată din cadrul proiectului “SALVAȚI UN ZÂMBET”.

20 de tineri din județul Sibiu au participat, timp de o lună, la cursuri și ateliere de fotografie unde au deprins primele tehnici fotografice pe care apoi le-au pus în practică în viața cotidiană.

Cursurile au fost susținute de artiști fotografi recunoscuți de federațiile internaționale de artă fotografică. În cadrul acestora, cursanții au învățat să folosească aparatele de fotografiat cu film clasic, puse la dispoziție de organizatori, pozele realizate constituind baza acestei inedite expoziții.

“Am fost absolut impresionați de veleitățile și simțul artistic a unora dintre participanți, la vârste fragede aceștia reușind să surprindă esențe, umbre și lumini cum întâlnești doar la fotografi maturi. Așa am realizat încă o dată ce șansă trebuie acordată mediilor defavorizate care pot ascunde adevărate talente în toate domeniile”, au declarat organizatorii.

Cele mai bune fotografii pot fi apreciate de iubitorii de gen în cadrul expoziției “Salvați un zâmbet” începând de vineri, 29 iulie, și până în 7 august.

Proiectul s-a derulat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și al Ministerului Familiei Tineretului și Egalității de Șanse de către Fotoclubul Orizont și Casa de Cultură a Studenților Sibiu.

Răspunde