Peste 53.000 de clienți au trecut pragul Băii Populare Sibiu de la redeschidere

Peste 53.000 de clienți au trecut pragul Băii Populare Sibiu de la redeschidere

Baia Populară Sibiu s-a transformat într-o adevărată bijuterie a orașului, după renovarea completă a clădirii și modernizarea serviciilor.

Redeschiderea a avut loc în data de 6 iulie 2021, într-un an pandemic. Cu toate acestea, interesul sibienilor a fost crescut, iar numărul vizitatorilor a fost mereu la maximul admis, chiar și în perioadele cu restricții.

Accesul la serviciile oferite de Baia Populară se face pe bază de programare. Astfel, de la deschidere și până în prezent, au fost înregistrate 48.689 de programări la care se adaugă alți 4.500 de clienți care au beneficiat de serviciile Băii Populare fără o programare, fiindu-le permis accesul în limita locurilor disponibile. Astfel, în total, în primul an de la redeschidere, peste 53.000 de clienți au trecut pragul Băii Populare Sibiu. Numărul vizitatorilor a crescut constant de la deschidere, iar vârful încasărilor s-a înregistrat în luna martie 2022, după ridicarea tuturor restricțiilor impuse de pandemie.

Cel mai solicitat este bazinul de înot. Cei care vin aici beneficiază de condiții la standarde moderne: aerul și apa sunt curate datorită unor filtre performante, apa este în permanență la 31° Celsius, iar vestiarele oferă confortul necesar. Cursurile de înot pentru copii sunt foarte căutate, acesta fiind unul dintre serviciile care operează la capacitate maximă.

Cele două saune (umedă și uscată), precum și salina cu sare de Himalaya sunt și acestea frecvent folosite de sibieni. La fel și sala de fitness dotată cu aparatură de ultimă generație, adaptată și pentru persoanele cu dizabilități.

Diferitele tipuri de masaj completează oferta Băii Populare pentru o zi într-un spa modern situat într-un imobil cu o arhitectură și o istorie deosebite, în centrul orașului.

Terasa Băii Populare, o adevărată oază de liniște în mijlocul Sibiului, a fost gazda unor evenimente ca Yoga Day sau Global Wellness Day. De altfel, clienții Băii Populare vor avea parte și de alte evenimente care promovează starea de bine și armonia trup-minte-suflet.

Răspunde