De la meșteșuguri la afaceri

De la meșteșuguri la afaceri

La ediția aniversară din acest an, „porțile” Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale” se vor deschide în premieră pentru mediul de afaceri din Sibiu. Organizatorii și-au propus să-i ajute pe copii să câștige bani din talentul lor.

De 25 de ani, Olimpiada animă Muzeul ASTRA cu sute de elevi talentați, pasionați de meșteșugurile tradiționale.

„Dacă ești un antreprenor sibian care își desfășoară activitatea în sectorul HoReCa, design vestimentar sau amenajări interioare interesat de a imprima un suflu proaspăt afacerii tale, te invităm sâmbătă, 23 iulie, la ora 11.00, la intrarea principală din Muzeul în aer liber, pentru a-i cunoaște pe micii artiști cu mâini de aur și minți zburdalnice cu imaginație bogată. Obiectele handmade produse de ei – șervețele și ștergare țesute, broderii și ciucuri, împletituri din fibre vegetale, vase ceramice, linguri de lemn sculptate sau pictate, casete sau lăzi din lemn, icoane sau picturi naive, măști – pot înlocui cu succes naproanele din PVC sau hârtie, porțelanurile și tablourile industriale. Întâlnirea și asocierea dintre antreprenoriat și reprezentanții domeniilor artistice au dus în ultimii ani la afaceri de succes și la promovarea pe scară largă a produselor bio, handmade”, transmite Elena Găvan, muzeograf responsabil de eveniment din partea Muzeului ASTRA.

Firmele interesate să-i cunoască pe olimpicii meșteșugari pot confirma prezența lor la numărul de telefon 0756.085.780 sau pe adresa elena.gavan@muzeulastra.com.

Muzeul ASTRA organizează, în perioada 21 – 24 iulie, evenimentul Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale”, ediția a XXV-a.

Răspunde