Meșteșugul lemnului se predă la cea mai distractivă școală de vară din Sibiu

Meșteșugul lemnului se predă la cea mai distractivă școală de vară din Sibiu

Școala de vară din Muzeul ASTRA îi așteaptă pe copii, în această săptămână, să cioplească în lemn și să picteze lemnul cu modele inspirate din tradiția săsească.

„Pentru că ne place lemnul, îl pictăm și-l cioplim la ‘școala de vară’ la Muzeul ASTRA! Atelierul de pictură pe lemn se va desfășura sub îndrumarea meșterului popular Daria Muntean, iar atelierul de cioplit în lemn va fi ghidat de meșterul popular Andrei Buda. Participarea la ateliere se face în baza biletului de intrare în muzeu”, anunță Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al Muzeului ASTRA.

Atelierul de pictură pe lemn și cel de cioplit în lemn se desfășoară zilnic, până în 31 iulie, între orele 10.30-13.00 și 14.00-17.30, în pavilionulul de activități educaționale din zona Etno Tehno Parc, prin programul „Școala în satul tradițional”.

Tot la Etno Tehno Parc, în weekend, copiii vor avea parte de două spectacole de teatru interactiv, pregătite de trupa Eppic Education. Piesa „Frați de cruce – Păcală și Tândală” se va juca în zilele de 30 și 31 iulie, de la ora 11.00 si de la ora 13.00.

Răspunde