Mediașul s-a întors în Evul Mediu

Mediașul s-a întors în Evul Mediu

În perioada 8-10 iulie, Primăria municipiului Mediaș organizează cea de-a XVIII-a ediție a festivalului „Mediaș, Cetate Medievală”.

Manifestarea readuce la viață, prin intermediul ordinelor cavalerești, al meșteșugarilor și al artiștilor prezenți legendele, dansurile și cântecele medievale alături de faptele de arme și luptele cavalerești ale Evului Mediu.

Fiecare dintre cele trei seri ale festivalului se va încheia cu mult așteptatele și impresionantele spectacole cu foc, susținute de trupele Fire Dreams din Mediaș și Amor Flammis din Timișoara, două prezențe binecunoscute și îndrăgite de publicul medieșean.

Spectacolele vor purta publicul prezent în lumea magică și plină de mister a riturilor și legendelor Evului Mediu, acolo unde personaje mitologice, cavaleri și malefice vrăjitoare vor fi prinși în epica luptă dintre Bine și Rău, toate acestea pe ritmurile muzicii medievale.

În serile de vineri și sâmbătă, începând cu ora 22:30, publicul interesat este așteptat să admire reprezentațiile cu foc la Hanul Greweln, iar duminică, începând cu ora 22:00, spectacolul cu foc va încheia ediția din acest an a festivalului medieval.

Răspunde