Marcel Luca la ASTRA Multicultural: „Mă bucur că Muzeul ASTRA gândește astfel de evenimente”

Marcel Luca la ASTRA Multicultural: „Mă bucur că Muzeul ASTRA gândește astfel de evenimente”

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca, a felicitat Muzeul ASTRA pentru evenimentul „ASTRA Multicultural”.

“Mă bucur că Muzeul ASTRA gândește astfel de evenimente. Ideea de multiculturalism trebuie să o învățăm cu toți, trebuie să o dezvoltăm pentru că ne ajută să ne respectăm unii pe alții să facem lucrurile în așa fel încât să definească fiecare grup social, fiecare etnie cu ce are mai bun și mai valoros. Cei care vor fi prezenți la acest eveniment vor pleca mai bogați de aici, vor învăța unii de la alții și se vor bucura cu toții de ceea ce prezintă fiecare. Vă doresc mult succes și Muzeului ASTRA să continue în această direcție, iar evenimentele de aici să adune cât mai mulți oameni!”, a spus Luca.

Peste 100 de artiști, 22 de ansambluri și grupuri folclorice, alături de 50 de meșteri tradiționali prezintă în acest weekend tradițiile și gastronomia din zona din care provin la ASTRA Multicultural 2022. Evenimentul, ajuns la ediția a VII-a, propune un adevărat maraton cultural și gastronomic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *