Artă din natură

Artă din natură

Un meșter popular îi învață pe copii, la Muzeul ASTRA, să creeze adevărate minuni din lemn reciclat.

Atelierele se desfășoară zilnic, între orele 10.30-13.00 și 14.00-17.30, în zona Etno Tehno Parc din Muzeul în aer liber.

Noul Etno Tehno Parc prinde contur ca proiect unic în România. Platforma educațională Etno Tehno Parc va fi inaugurată oficial, joi, 21 iulie, în prezența președintelui Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

„Până duminică, 24 iulie, la ‘Școala în satul tradițional’ vom învăța să pictăm pe lemn și să reciclăm lemnul prin transformarea acestuia într-un accesoriu vestimentar unicat, precum pandantiv, brățară sau nasturi. Este un atelier interactiv plin de culoare făcut alături de meșterul Raluca Elena Coșăreanu. Elementele folosite sunt inspirate din natură si transpuse în stil tradițional pe suport din lemn”, anunță Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al Muzeului ASTRA.

De asemenea, sâmbătă, 23 iulie, și duminică, 24 iulie, trupa Eppic Education va pregăti două spectacole de teatru interactiv „Frati de cruce – Păcală şi Tândală în vacanţă”, de la ora 11.00 si de la ora 13.00.

Răspunde