Un weekend ca în filme!

Un weekend ca în filme!

Flori, fete sau băieți, filme, actori și cântăreți… poveștile de la Hollywood care ne-au colorat copilăria prind viață din nou, prin măiestria muzicienilor Filarmonicii de Stat Sibiu.

Publicul din Sibiu, Agnita și Deva este invitat la concertele cu muzică de film susținute de orchestra Filarmonicii, la sfârșitul săptămânii viitoare, sub bagheta dirijorului Cristian Lupeș. Cele trei evenimente muzicale se adresează tuturor generațiilor. Piesele din „Avengers”, „Game of Thrones”, „How to Train Your Dragon” sau „Avatar” îi vor entuziasma pe cei mai tineri, în timp ce părinții lor vor fi, cu siguranță, încântați de „Frumoasa și Bestia” sau „Jurassic Park”, iar pentru cei cu ghiocei la tâmple, orchestra sibiană a pregătit ilustrații muzicale din îndrăgitele seriale „Dallas” și „Tânăr și neliniștit”. „«Atlantis», «Cei șapte magnifici» sau «Final Fantasy» sunt alte câteva titluri celebre de pe marele ecran pe care ne-am propus să le readucem din memoria afectivă și astfel să petrecem, împreună cu publicul nostru, câteva seri de vară pline de farmec și voie bună”, a spus dirijorul Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Seria de concerte cu muzică de film va începe vineri, 17 iunie, la ora 19.00, la Sala Thalia. Biletele pentru acest concert sunt puse în vânzare la casieria Filarmonicii de Stat Sibiu și pe www.iabilet.ro, la prețul de 100 lei (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari).

Sâmbătă, 18 iunie, de la ora 18.00, orchestra va interpreta noul program de muzică de film pe o scenă amenajată într-un peisaj de basm: Pădurea Steinburg din Agnita. Evenimentul de inaugurare a parcului Steinburg, intitulat „Picnic muzical”, este menit să redea comunității o zonă de agrement și relaxare foarte îndrăgită odinioară de agnițeni.

Tot în aer liber va avea loc și al treilea concert, duminică, 19 iunie, de la ora 19.00. Muzicienii vor cânta în Parcul Municipal „Cetate” din Deva.

Răspunde