Ultimele reprezentații „Faust” din această vară

Ultimele reprezentații „Faust” din această vară

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu anunță punerea în vânzare a biletelor pentru ultimele reprezentații din vara anului 2022 ale spectacolului „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete.

Acestea sunt programate în 8, 9, 29 și 30 iulie, de la ora 19:00, la Fabrica de Cultură IACM Construcții UniCredit, Sala „Faust”.

„Deoarece toate biletele puse în vânzare la reprezentațiile Faust în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu – ediția 29 s-au epuizat, am considerat oportun să scoatem la vânzare aceste patru reprezentații, simultan cu vânzarea de bilete pentru ediția din acest an a FITS”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Biletele sunt disponibile online, pe site-ul www.tnrs.ro, și la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr. 17.

Spectacolul a avut premiera în anul 2007, iar de atunci și până în prezent s-au desfășurat sute de reprezentații, toate cu casa închisă. Spectacolul a fost distins la Gala Premiilor UNITER 2008, a participat la Festivalul Goethe de la Frankfurt în 2008 și la Festivalul Internațional de Teatru de la Edinburgh 2009 în selecția oficială, a primit Herald Angel Award 2009 și Premiul de Excelență la Gala Premiilor UNITER 2010.

Răspunde