Peste 20 de polițiștii locali, mobilizați în fiecare zi la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Peste 20 de polițiștii locali, mobilizați în fiecare zi la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este unul dintre evenimentele culturale majore ale orașului. La fel ca în fiecare an, polițiștii locali sibieni vor lua parte la acțiuni de asigurare a liniștii și ordinii publice în perioada evenimentului.

În perioada 24 iunie-3 iuliem mii de actori și spectatori vor lua parte la FITS. Pentru ca bucuria spectacolelor să nu fie umbrită de evenimente neplăcute, Poliția Locală  va fi prezentă în teren, alături de Poliția municipiului Sibiu și Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu, colaborarea urmând să se desfășoare prin intermediul dispeceratului.

Zilnic, în medie, vor fi angrenați în astfel de acțiuni 24 de polițiști locali care vor fi prezenți la aproximativ 30 de locații indoor sau outdoor în care se vor desfășura spectacolele. Aceștia vor purta uniforma de serviciu, astfel că orice participant la festival li se poate adresa pentru a fi îndrumat sau ajutat. Reamintim pe această cale și numărul de telefon al dispeceratul Poliției Locale: 0369/911, disponibil non-stop cetățenilor.

Răspunde