Invitație la joacă pe străzile Sibiului, explorare și rezolvare de ghicitori cu ajutorul telefonului mobil "The Riddle - Boneshaker" / © Joe Armitage

Invitație la joacă pe străzile Sibiului, explorare și rezolvare de ghicitori cu ajutorul telefonului mobil

FITS & COLT aduc la Sibiu THE RIDDLE, o vânătoare digitală de comori în aer liber.

2022 este primul an în care Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu oferă o experiență tip treasure hunt, pe toată perioada festivalului, inițiativă la care Colt s-a alăturat cu bucurie.

The Riddle a fost creat ca răspuns direct la pandemia globală prin care am trecut cu toții, fiind axat pe o preocupare actuală a societății – consumul nostru digital de tehnologie. Ideea The Riddle este aceea de a trimite proiecte si nu actori, în diferite locații din lumea întreagă, de a gândi evenimentele culturale într-un mod sustenabil, sprijinind mediul și comunitatea.

“La Colt susținem multiculturalitatea, comunicarea și tehnologia, iar FITS le împletește magic. Pentru noi, colaborarea cu FITS este începutul unei frumoase prietenii pe care ne dorim să o continuăm în anii următori prin implicarea noastră în proiecte valoroase pentru comunitate. Fiind o companie de telecomunicații, iubim tehnologia, dar în același timp facem toate eforturile pentru a deveni o companie cu zero carbon footprint, așa că ideea The Riddle a rezonat cu noi din primul moment”, a explicat Alexandru Matenciuc, Country Manager Colt România.

Până în data de 3 iulie, curioșii sunt invitați la un tur al unora dintre cele mai frumoase locații ale orașului Sibiu. Personajul central The Riddle, „Pæn” ne așteaptă la start, în Piața Habermann, în fiecare zi, între orele 9.00 și 22.00, și ne încurajează să redescoperim minunile din aer liber, căutând coduri QR, rezolvând ghicitori, creând și împărtășind propriile mișcări de dans. E o experiență care ne va antrena mintea și corpul.

„Suntem nerăbdători să aflăm cum ați experimentat voi The Riddle si vă încurajăm să dați tag paginii de instagram colt.romania folosind hashtag-urile #TheRiddleExperience #ArtsUnboxed #OutdoorArts. Premiul pregătit pentru cel mai norocos participant este accesul la fabulosul spectacol Faust – 2 bilete, în cadrul stagiunii din toamnă”, anunță organizatorii.

Răspunde