Destinații de vacanță din Grecia, direct de la Sibiu!

Destinații de vacanță din Grecia, direct de la Sibiu!

Începând din luna iunie, îți poți lua zborul spre vacanță în… Grecia!

Din 4 iunie, te poți bucura de frumusețea insulei Corfu, cu zboruri directe de pe Aeroportul Internațional Sibiu, în fiecare zi de marți și sâmbătă, până la finalul lunii septembrie. Zborurile se pot rezerva direct de pe website-ul companiei aeriene Ryanair.

Pe 11 iunie se va opera primul zbor de la Sibiu spre o nouă destinație de vacanță: Skiathos, insula grecească renumită pentru plajele sale cu nisip fin și apă cristalină. Zborurile directe de la Sibiu spre Skiathos vor fi operate în perioada 11 iunie – 24 septembrie, în fiecare zi de sâmbătă. Pachetele sunt disponibile pentru rezervare pe www.fabricadevacante.ro și prin intermediul agențiilor de turism.

În sezonul de vară 2022, de la Aeroportul Internațional Sibiu se poate zbura direct spre 18 destinații: München (Lufthansa), Viena (Austrian Airlines și Ryanair), Stuttgart (Blue Air), Dortmund, Frankfurt Hahn, Karlsruhe Baden-Baden, Londra Luton, Madrid, Memmingen, Nürnberg (Wizz Air), Billund, Bologna, Bruxelles Charleroi, Corfu, Dublin, Liverpool, Milano Malpensa, Veneția Treviso (Ryanair).

Răspunde