Weekend plăcut la Muzeul ASTRA!

Weekend plăcut la Muzeul ASTRA!

Vechi rețete ardelenești sunt readuse la viață prin atelierele gastronomice ale Muzeului ASTRA, în acest sfârșit de săptămână.

Turiștii nu s-au lăsat așteptați și au profitat de vremea frumoasă pentru o plimbare pe aleile Muzeului în aer liber, încântați de miresmele primăverii, dar și ale bunătăților pregătite de socăcițe: păstrăv afumat în conuri de brad, salată de icre de crap și știucă, supă de rață, dar și ciorbă de salată ca la sași.

Urmăriți reportajul nostru pentru a afla ce s-a întâmplat astăzi la muzeu și ce surprize vă așteaptă mâine, dacă vă hotărâți să petreceți 1 mai în mica Românie din Dumbrava Sibiului!

„Duminică, adică mâine, de 1 mai, să știți că n-avem mici… Vom avea în meniu storceag de sturion și plachie de crap la Târgul de țară din Muzeul în aer liber, între orele 10.00 și 16.00. Atelierele gastronomice se vor ține până la epuizarea porțiilor și în măsura în care condițiile meteo vor fi favorabile”, anunță Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al Muzeului ASTRA.

Răspunde