Muzeul ASTRA, deschis spre vizitare și în duminica Paștilor

Muzeul ASTRA, deschis spre vizitare și în duminica Paștilor

Cel mai mare muzeu în aer liber din România vă așteaptă și astăzi, cu porțile deschise!

„Hristos a înviat! Poftiți pe la noi, oameni dragi! Muzeul ASTRA vă transmite tuturor numai gânduri de pace, liniște și fericire! Sărbători cu mult bine!”, transmit reprezentanții Complexului Național Muzeal ASTRA.

Astăzi, 24 aprilie, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului poate fi vizitat între orele 11.00 și 18.00, pentru o plimbare pe „ulița” satului românesc tradițional. Dacă vă doriți o gustare dulce, o cafea sau o băutură răcoritoare, Cafeneaua Culturală din incinta Pavilionului Muzeal Multicultural funcționează până la ora 17.00.

Mâine, 25 aprilie, sibienii și turiștii au ocazia să viziteze Muzeul ASTRA de la orele 8.00 la 18.00. Tot mâine se vor redeschide și Galeriile de Artă Populară din incinta pavilionului de la poarta principală, între orele 10.00 și 17.00, de unde puteți cumpăra cadouri și suveniruri confecționate de meșteri populari, iar după același program va fi deschisă și cafeneaua. La biserica din Bezded se vor oficia în continuare slujbe religioase, luni, 25 aprilie și marți, 26 aprilie: Utrena de la orele 9.30 și Sfânta Liturghie de la 10.30.

Răspunde