Lansarea romanului „Copia Carbon” la Sibiu – autorul Sebastian Sifft, în dialog cu Radu Vancu

Lansarea romanului „Copia Carbon” la Sibiu – autorul Sebastian Sifft, în dialog cu Radu Vancu

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu va găzdui lansarea cărții „Copia Carbon”, al doilea roman al autorului Sebastian Sifft.

Evenimentul este organizat de Editura Humanitas și Librăria Humanitas Constantin Noica Sibiu. Cu acest prilej, invitat în dialog cu autorul va fi Radu Vancu, poet, prozator și universitar sibian.

Publicat în anul 2021, în colecția „Scriitori români contemporani” a Editurii Humanitas, romanul lui Sifft s-a aflat pe lista scurtă de nominalizări ale juriului național pentru Premiul Uniunii Europene pentru Literatură.

„Alex lucrează la o firmă de lobby. Livia face voluntariat la un ONG. Sunt expați, stabiliți la Bruxelles. În timpul unei excursii la Marea Mediterană, o întâmplare le bulversează viața.  Degradarea survine lent, este inevitabilă, iar practicile cotidiene ale indiferenței devin din ce în ce mai evidente.”

Publicul este așteptat la eveniment miercuri, 13 aprilie, în foaierul bibliotecii publice sibiene (str. George Barițiu, nr. 7, sediul nou, parter), la ora 18:00.

Răspunde