FITS 2022: Spectacole de teatru în Sala Thalia și sala festivă a Bibliotecii ASTRA

FITS 2022: Spectacole de teatru în Sala Thalia și sala festivă a Bibliotecii ASTRA

Consiliul Județean va pune la dispoziția Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, pentru desfășurarea spectacolelor, Sala Thalia și sala de festivități a Bibliotecii ASTRA.

Consilierii județeni urmează să voteze proiectul de hotărâre privind parteneriatul între județul Sibiu și FITS în ședința ordinară de la finalul lunii aprilie.

Constantin Chiriac, președinte FITS: „Sala Thalia și sala de festivități din incinta Bibliotecii ASTRA Sibiu au devenit unele dintre cele mai importante și ofertante spații de joc ale festivalului, găzduind concerte, spectacole de dans și teatru, conferințe, care au ocupat de fiecare dată întreaga capacitate a sălilor.”

Cea de a XXIX-a ediție a festivalului va avea loc în perioada 24 iunie – 3 iulie.

“Este o mare bucurie că festivalul revine în sălile de spectacol și că vom putea savura mai puțin îngrădiți bogatul program de evenimente pregătit de FITS. Spațiile Filarmonicii și ale Bibliotecii ASTRA sunt cu adevărat potrivite pentru a găzdui ‘Frumusețea care ne unește’, tema foarte bine aleasă a festivalului din acest an. Pentru județul Sibiu este o onoare să ne aducem contribuția și să susținem cel mai important festival anual de artele spectacolului din România, care menține județul Sibiu pe harta destinațiilor culturale”, a declarat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

Răspunde