Degustare după alergare

Degustare după alergare

Un adevărat festin culinar îi așteaptă la finiș pe alergătorii care vor participa la ediția de primăvară a concursului “Urme pe Play”.

Evenimentul sportiv susținut și promovat de Primăria comunei Rășinari promovează mișcarea în aer liber, frumusețea naturii din Mărginimea Sibiului, dar și experiențele gastronomice tradiționale.

„Când vii de la o tură în natură ce poate fi mai gustos decât o masă tradițională pregătită cu produse atent alese și gătite de locuitorii din Răşinari? Printre preparatele din acest an, vă vor încânta gusturile: renumitul vărzar de Rășinari, lichiu cu varză, lichiu cu ceapă, telemea de oaie, urdă și brânză de burduf, chiftele de-ți lingi degetele, pâine de casă, cornulețe cu osânză, plăcinte cu mere și cozonac cu nucă. Noi deja înghițim în sec de poftă. Vino să lași urme pe play alături de noi și de comunitatea locală! Garantăm o experiență super autentică”, anunță organizatorii.

Concursul de trail running autentic și tradițional “Urme pe Play” va avea loc pe 30 aprilie și se anunță plin de surprize. Doritorii se pot înscrie la una dintre cele trei categorii: semimaraton 25 km (masculin/feminin, pe categorii de vârstă: 18-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, +50 ani), cros 13 km (masculin/feminin, pe categorii de vârstă: 18-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, +50 ani) sau Cursa copiilor.

Răspunde