Taxă de parcare pentru fiecare

Taxă de parcare pentru fiecare

Personalul medico-sanitar nu mai beneficiază de gratuitate la parcare.

Odată cu încetarea stării de alertă instituită de autoritățile centrale pentru gestionarea pandemiei coronavirus, gratuitatea la parcare acordată personalului medico-sanitar din spitalele sibiene și din Direcția de Sănătate Publică Sibiu încetează, nemaiexistând temei legal pentru acordarea acestei facilități.

Gratuitatea a fost instituită în martie 2020, iar în acești doi ani au beneficiat de această facilitate personalul medical din Direcția de Sănătate Publică, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda”, Spitalul Clinic de Pediatrie, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin”, Spitalul General C.F., Spitalul Polisano și personalul din cabinetele medicale ale grădinițelor, unităților școlare și de învățământ superior care este delegat la Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu.

„Precizăm că gratuitatea la parcare acordată medicilor de familie rămâne valabilă, aceasta fiind instituită anterior pandemiei, fiind motivată de activitatea de teren pe care aceștia o desfășoară în relația cu pacienții”, se arată într-un comunicat al municipalității.

Răspunde