Muzeul ASTRA trece la programul de primăvară și pregătește sezonul de evenimente

Muzeul ASTRA trece la programul de primăvară și pregătește sezonul de evenimente

De astăzi, 5 martie, cel mai mare muzeu în aer liber din Europa trece oficial la programul de primăvară.

Astfel, programul de funcționare al Muzeului ASTRA va fi de luni până duminică, între orele 8.00 și 18.00.
Pe lângă o gură de aer proaspăt și o plimbare fără egal, la Galeriile de Artă Populară veți găsi fel de fel de cadouri, făcute de meșteri artizani, zi de zi, între orele 9.00 și 17.00.
„Și înainte de promenadă & sesiunea de cumpărături sau după, în funcție de preferințe, vă recomandăm o cafea la cafeneaua noastră culturală, gata să vă primească toată săptămâna între orele 9 și 17. Revenim cât de curând cu informații despre evenimentele de care vă veți bucura anul acesta. Rămânem în fapte, gânduri de bine și pace!”, transmite instituția de cultură.
De la începutul lunii decembrie până în prezent, peste 600 de vizitatori s-au implicat în programul „Eu ciripesc în muzeu și iarna”, activitatea de hrănire a păsărilor din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Cu toții au primit la intrarea în muzeu o pungă cu semințe de floarea soarelui și, în acest mod, păsările din muzeu au avut parte de 95 de kilograme de grăunțe. De asemenea, vizitatorii au mai primit și câte un pliant care conținea o hartă și informații despre păsări. Așa au reușit să descopere cele patru hrănitori din muzeu, dar și să hrănească apoi păsările, din proprie initiativă, cu fructe și legume fierte.
„Muzeul ASTRA transmite mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în această campanie! Promitem să revenim cu astfel de activități, fiindcă spiritul de inițiativă nu zboară!”, a spus Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al muzeului.

Răspunde