Concerte „la pachet”

Concerte „la pachet”

Filarmonica de Stat Sibiu pune în vânzare pachete de bilete.

Pachetele de bilete vor fi puse în vânzare din 21 până în 24 martie, la prețul de 450 lei, și asigură accesul la nouă concerte simfonice – din care un concert extraordinar – și trei recitaluri camerale, în perioada aprilie-iunie 2022. Se acordă 50 % reducere pentru pensionari, studenți și elevi.

„Pentru început, vom oferi 200 de pachete de bilete, cu posibilitatea de a suplimenta numărul acestora, în funcție de solicitările publicului, dacă reglementările legale ne vor permite acest lucru”, anunță instituția într-un comunicat

Programul casei de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (str. Cetății, nr. 3-5) este de luni până joi, în intervalele orare 10.00-12.00, respectiv 13.00-16.00.

Persoanele care achiziționează pachetul de bilete vor beneficia de o reducere importantă din prețul pentru concertul extraordinar din 19 iunie, de la 100 lei la doar 40 lei, respectiv 20 lei în cazul pensionarilor, elevilor sau studenților.

Masca medicală, recomandată pentru participarea la evenimente

„Din 9 martie, și-a încetat aplicabilitatea HG 171/03.02.2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel, încetează toate restricțiile, precum și restrângerea sau interzicerea unor activități așa cum erau prevăzute în actul normativ menționat. Cu toate acestea, recomandăm publicului să respecte în continuare normele sporite de igienă în scopul combaterii COVID-19 și să poarte masca de protecție pe întreaga durată a vizitei”, se mai arată în comunicatul Filarmonicii.

Răspunde