Aplauze pentru participanții la atelierele de dezvoltare personală prin actorie!

Aplauze pentru participanții la atelierele de dezvoltare personală prin actorie!

Participanții primei serii de „Ateliere de dezvoltare personală prin actorie”, organizate de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, au prezentat rodul muncii lor în fața spectatorilor prezenți la reprezentațiile finale.

Copiii au interpretat rolurile personajelor shakespeariene din cunoscutele piese de teatru „Hamlet, prințul Danemarcei”, „Romeo și Julieta”, „Othello”, „Îmblânzirea Scorpiei” și „Visul unei nopți de vară”.

Toți cei prezenți la spectacolele finale i-au urmărit cu bucurie și interes pe micii actori care au interpretat cu talent și seriozitate partiturile scenice atribuite – Puk, Hamlet și Ofelia, Romeo și Julieta, Othello și Desdemona, Petruchio și Katharina. Susținuți atent de îndrumător, participanții au reușit să ofere publicului prezent momente vibrante, încărcate de emoție, suspans și amuzament. Prestațiile artistice ale participanților pasionați de actorie au fost recompensate nu doar cu diplome de absolvire, ci și prin aplauze generoase și îmbrățișări călduroase.

„Atelierele de dezvoltare personală prin actorie” reprezintă o inițiativă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, derulată prin intermediul Compartimentului pentru Copii și Tineret. Demersul este susținut pro bono de Lucian Dragotă, actor și muzician profesionist, reprezentant al Școlii de actorie New Talent.

Pentru cei interesați, o nouă serie a Atelierelor de actorie dedicate membrilor comunității sibiene va începe în curând. Grupele sunt stabilite în funcție de categoria de vârstă: copii (9 – 13 ani); adolescenți (14 – 18 ani); adulți (peste 18 ani). Biblioteca oferă gratuit câte 12 locuri pentru fiecare grupă de participanți.

Răspunde