Orașul vesel al copiilor

Orașul vesel al copiilor

„Atelierul de Creat Povești”, coordonat de Diana Ribana, aduce în luna februarie multe surprize pentru cei mici.

În cadrul atelierului „Orașul vesel”, participanții vor putea realiza un orășel din decupaje de mosegummi, asamblate pe o platformă din lemn. Copiii vor învăța, astfel, tehnica decupajului pe contur și își vor imagina propriul oraș prin tehnica desenului.

Evenimentul va avea loc duminică, 13 februarie, de la ora 10.00, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu. Accesul se face pe baza biletelor în valoare de 14 lei. Atelierul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani și are o durată aproximativă de 60 de minute.

„În cadrul «Atelierul de Creat Povești» cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității”, spun organizatorii.

Răspunde