Nem tudom? Lecții de maghiară, de la om la om

Nem tudom? Lecții de maghiară, de la om la om

Dacă-ți place gulyásul, Budapesta, băile termale din Ungaria sau ai prieteni în țara vecină cu care vrei să conversezi, e timpul să înveți bazele limbii maghiare!

În perioada februarie-aprilie 2022, Centrul Cultural Maghiar va găzdui un curs de limba maghiară susținut de Kinga-Viola Kun-Gazda, profesor licențiat de limba și literatura maghiară la Universitatea „Babeș Bolyai” Cluj-Napoca. Taxa de participare, în valoare de 800 lei/persoană, se poate achita în două tranșe egale.

Cursul este organizat de Asociația HÍD – Centrul Cultural Maghiar din Sibiu, care va elibera un certificat de participare. Prima întâlnire este programată pentru data de 21 februarie, la Centrul Cultural Maghiar.

Lecțiile vor fi organizate în sistem hibrid, în zilele de luni și miercuri, de la orele 18.00. O dată pe lună, cursanții se vor întâlni cu profesorul îndrumător la Centrul Cultural Maghiar din Sibiu, str. Berăriei, nr. 2, timp de o oră și jumătate, restul orelor desfășurându-se cu ajutorul unei platforme on-line.

Cei interesați se pot înscrie online, prin completarea unui formular Google Forms, până pe 18 februarie.

Kinga-Viola Kun-Gazda este profesoară de limba și literatura maghiară. A absolvit Universitatea Babeș-Bolyai în 2001, fiind licențiată în Religie Reformată și Limba Maghiară. A predat timp de 5 ani la Cehu Silvaniei. Din 2005, este profesoară la Liceul Teoretic „Gábor Téglás” din Deva. Îi place să predea și să se ocupe de copii. Pe lângă lectură, activitățile ei preferate de timp liber includ activitățile meșteșugărești, în special broderia de Călata.

Răspunde