Chef Radu Zărnescu promovează produse locale din județul Sibiu în cadrul unui eveniment culinar de top.
După succesul deosebit obţinut în urma participării la „Winter Beef Cooking Camp”, desfăşurată în ianuarie, la Cabana Bâlea Lac, Chef Radu Zărnescu, președintele Euro Toques România, a ales Palatul Brukenthal Avrig pentru a fi gazda unui nou eveniment dedicat gurmanzilor de pretutindeni, dar, în primul rând, pasionaţilor de friptură şi grătar din carne de vită Angus.
Împreună cu Karpaten Meat (Marpod) şi Domeniul Apoldium (Apoldu de Sus) maestrul Radu Zărnescu invită pasionaţii de gastronomie de calitate în grădina baronului Brukenthal, la terasa restaurantului ce funcţionează în cadrul frumosului complex baroc din Avrig, în perioada 4 – 6 martie, pentru a avea parte de o experiență culinară deosebită sub genericul „Beef Master Golden Edition”.
„Cei ce îşi vor face rezervare pentru participare la acest eveniment vor învăţa de la Chef Radu Zărnescu ce înseamnă arta de pregătire a cărnii de vită Angus, dar vor avea şi posibilitatea de a vizita ferma de vaci Angus din Marpod, unde vor servi un prânz autentic, în mijlocul naturii. Şi pentru că, dintotdeauna, mâncarea bună s-a completat de minune cu un vin de cea mai bună calitate, în cadrul Beef Master la Palatul Brukenthal Avrig va fi servit vin produs în județul Sibiu de specialiştii Domeniului Apoldium. Tradiția viticolă multiseculară a comunităților de landleri austrieci din sudul Transilvaniei, în special a celor din Apoldu de Sus, continuată într-o manieră de mare complexitate și profesionalism în cadrul cramelor Dacia, este readusă la viaţă de Domeniul Apoldium și oferită consumatorilor şi cunoscătorilor în produsele podgoriei”, informează Silvia Călin, din partea Palatului Brukenthal Avrig.
Rezervări se pot face la telefon 0724234417 sau e-mail office@palatulbrukenthalavrig.ro.