Evenimente

Destinații de vacanță pentru sibieni

În sezonul de vară 2022, Air Bucharest va relua operarea curselor charter de la Aeroportul Internațional Sibiu spre Antalya (Turcia) și Hurghada (Egipt), acestea fiind unele dintre cele mai căutate destinaţii pentru vacanţa de vară.

Zborurile directe de la Sibiu spre Antalya vor fi operate în perioada 28 mai – 8 octombrie, în zilele de sâmbătă. Din 14 iunie până în 20 septembrie, se va zbura spre Antalya și în zilele de marți. Zborurile spre Hurghada vor fi operate în perioada 2 aprilie – 2 iulie, în fiecare sâmbătă.

Pachetele pentru destinațiile de vacanță cu plecare de la Sibiu sunt disponibile pe website-ul agenției de turism KUSADASI.

Pe lângă destinațiile de vacanțe, rețeaua de rute disponibile de la Aeroportul Internațional Sibiu în sezonul de vară 2022 conectează direct orașul Sibiu de 18 destinații europene: München (Lufthansa), Viena (Austrian Airlines), Stuttgart (Blue Air), Dortmund, Frankfurt Hahn, Karlsruhe Baden Baden, Londra Luton, Madrid, Memmingen, Nürnberg (Wizz Air), Billund, Bologna, Bruxelles Charleroi, Corfu, Dublin, Liverpool, Milano Malpensa, Veneția Treviso (Ryanair).

Răspunde