Conectați la tradiție

Conectați la tradiție

Sibienii care folosesc aplicația mobilă oficială a Muzeului ASTRA pot câștiga un abonament de familie, valabil timp de un an.

De puțină vreme, cel mai iubit muzeu din România oferă o aplicație oficială pentru telefoane și tablete cu sistem de operare Android sau iOS, iar aceasta le poate aduce utilizatorilor nu doar informații utile despre activitatea Muzeului ASTRA, ci și premii valoroase. „Avem peste 1.500 de utilizatori Astra Museum App, aplicația noastră de pe Google Play și AppStore. Fiindcă știm că e loc de mai bine, vă provocăm la un concurs cu premii! La un pas de primăvară, vă surprindem cu un cadou de care să vă bucurați alături de persoanele dragi nu o zi, nu o lună, ci un an întreg! Abonamentele vă asigură acces pentru întreaga familie în cel mai mare muzeu în aer liber din Europa, pe care îl puteți explora folosind Muzeul Astra App și Sibiu City App”, transmite Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al muzeului.

În parteneriat cu Eventya, dezvoltatorul aplicației, Muzeul ASTRA oferă trei abonamente familiale pentru un an de zile, fiecare în valoare de 300 lei. Doritorii trebuie să instaleze pe dispozitivul lor mobil Muzeul ASTRA App și Sibiu City App, să trimită capturi de ecran care să demonstreze acest lucru pe Facebook Messenger Muzeul ASTRA și să distribuie anunțul concursului de pe pagina de Facebook a muzeului. Înscrierile se pot face până duminică, 20 februarie, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi stabiliți prin tragere la sorți pe platforma random.org.

Răspunde