Chestionare pentru parcare

Chestionare pentru parcare

Primăria Sibiu intenționează să eficientizeze gestionarea parcărilor publice din oraș și să planifice inteligent dezvoltarea viitoare a acestor spații, ținând cont de nevoia imperativă de a trece spre o mobilitate sustenabilă pentru a proteja mediul.

În acest sens, a contractat firma Urban Scope pentru a realiza un studiu care să permită administrației locale să contureze o strategie coerentă în acest domeniu. Obiectivele principale ale studiului includ o analiză a sistemului de tarifare a parcărilor și alcătuirea unei strategii de dezvoltare, gestionare și planificare a sistemului de parcări.

Prima etapă a acestui studiu este analiza situației curente a spațiilor de parcare, a nevoilor sibienilor și mai ales a obiceiurilor de parcare. În acest scop, în perioada 9 februarie – 4 martie, sibienii sunt invitați să completeze un scurt chestionar online disponibil pe sibiu.ro. Chestionarul este disponibil și în format tipărit, la Centrul de Informații pentru Cetățeni de la parterul Primăriei și la ghișeele Direcției Fiscale de pe str. Turismului și din sediul Primăriei de pe bulevardul Victoriei.

Întrebările se referă, printre altele, la mijloacele de transport utilizate pentru deplasarea în oraș, spațiile de parcare utilizate în aceste deplasări și modul de plată a taxei.

Răspunde