„Cel mai mare Gulliver” revine la Teatrul Gong

„Cel mai mare Gulliver” revine la Teatrul Gong

„Cel mai mare Gulliver” este de fapt Matei, băiețelul acela supărat care locuiește la noi în oraș…

Îl știm cu toții din vecini, e cel care suferă grozav că e prea mic și crește prea încet. Într-o bună zi se întâmplă însă o minune și nerăbdatorul nostru devine brusc, cu ajutorul unui cangur scamator, un uriaș cum nu s-a mai văzut. Și cum și-a dorit dintotdeauna să plece într-o călătorie spre mare, Matei poate acum ca în doi-trei pași să ajungă să facă o baie pe cinste. În călătoria sa, Cel Mai Mare Gulliver are parte de întâlniri surprinzătoare, cu oameni și animale care îi cer ajutorul în diferite probleme. Răsfățat din fire, Matei ignoră cerințele tuturor urmându-și țelul unic, de a ajunge la mare pentru o baie bună. Ce se întâmplă însă când vine noaptea? Ce se întâmplă când i se face frică în bezna cumplită? Ce se întâmplă cu un uriaș înfometat, înfrigurat și însetat și cum alege comunitatea să-l salveze de la nenorocirea supra-creșterii lui? Rămâne de aflat de la sătenii și orășenii pe care i-a întâlnit Matei în scurta sa călătorie…

Spectacolul „Cel mai mare Gulliver”, după Gellu Naum, în regia lui Alexandru Dabija, se va juca pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu, sâmbătă, 12 martie, de la ora 11.00, în Sala Parter.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani. Accesul se face pe baza biletelor puse în vânzare la prețul de 12 lei.

Răspunde