Cel mai frumos român a devenit ambasadorul celui mai frumos muzeu din România

Cel mai frumos român a devenit ambasadorul celui mai frumos muzeu din România

Sibianul Bogdan Nicolae Brînzoi recomandă Muzeul ASTRA!

Bogdan va reprezenta România la Mister Global 2022. Cea de-a VII-a ediție a competiției va avea loc pe 15 martie, în Thailanda, iar până atunci, sibianul desemnat cel mai frumos bărbat din România vine cât mai des în locurile natale, pentru pregătire fizică, dar și pentru a-și încărca sufletul cu energie pozitivă. Locul său preferat este Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

„Călătorule, ție-ți șade bine drumul! Lasă inima să-ți joace și ajută cărările timpului! Sunt cele ce te poartă acolo unde simți că aparții locului, indiferent de vremuri, indiferent de anotimp, te poartă acasă. Nu-i așa? Te duc acolo unde e frumos, pe ulița satului de demult, acolo unde găsești tot ce-ți place mai mult: culori vii, bucate gustoase, voie bună și o ușă ce mereu ți se deschide. Aici este acasă! Aici descoperi trăiri din alte locuri, pasiuni, tradiții, emoții, descoperi diversitate! Sunt Bogdan Nicolae și reprezint România la Mister Global. Sunt din Sibiu și – cum nimic nu e întâmplător – iubesc acest loc și recomand Muzeul ASTRA, cel mai mare muzeu din Europa!” este mesajul său pentru toți admiratorii.

Născut în Sibiu, Bogdan are 33 de ani, a absolvit studiile universitare în domeniul administrării afacerilor la Madrid, iar de câţiva ani s-a întors în România şi lucrează ca analist de vânzări într-o companie multinaţională din Capitală. Dorinţa sa este să aducă primul titlu de Mister Global în România şi pentru asta se antrenează zilnic, ţine o dietă echilibrată şi chiar urmează lecții de actorie. La Sibiu, el beneficiază de sprijinul antrenorului Ştefan Florin Cosovanu, recunoscut pentru rezultatele sale din domeniul culturismului.

Răspunde