Audiențe pentru asociațiile de proprietari care depun dosare pentru reabilitarea termică

Audiențe pentru asociațiile de proprietari care depun dosare pentru reabilitarea termică

Din 17 februarie, Primăria Sibiu a început să primească dosare din partea asociațiilor de proprietari care doresc să acceseze finanțare europeană nerambursabilă pentru reabilitarea energetică a clădirilor multifamiliale.

Primul termen de depunere a fost 25 februarie, dar având în vedere interesul ridicat manifestat de asociații, se preiau în continuare dosare, acestea urmând să intre în proiect în ordinea depunerii.

Pentru a lămuri toate aspectele neclare în depunerea dosarelor, echipa Biroului pentru proiecte cu finanțare nerambursabilă a stabilit un program de audiențe la sediul Primăriei Sibiu din Piața Mică nr. 25, camera 106:

  • lunea, între orele 13.00 și 15.00
  • miercurea, între orele 8.00 și 10.00

Cei care doresc să discute cu reprezentanții Primăriei se pot prezenta direct, în zilele și intervalele orare indicate, nefiind necesară o programare prealabilă, dată fiind urgența cu care trebuie depuse dosarele.

Pe site-ul municipalității se găsesc informațiile necesare pentru ca reprezentanții asociațiilor de proprietari să depună cereri și documentele necesare pentru obținerea finanțării europene nerambursabile: https://sibiu.ro/primaria/asociatii_proprietari2.

După depunerea dosarelor, Primăria va contracta realizarea auditului energetic și expertiza tehnică pentru fiecare clădire, iar apoi va completa și depune cererea de finanțare în perioada 1 aprilie  – 30 mai. Este importantă depunerea cât mai rapidă a cererilor, pentru că finanțările vor fi acordate în ordinea depunerii solicitărilor.

Răspunde