Strada Cetății

Vești și povești să le-ndrăgești!

Primul eveniment gastronomic al anului 2022 va fi la înălțime

timp de citire 1 min

Winter Beef Cooking Camp va avea loc, în această săptămână, la Bâlea Lac.

Au mai rămas doar câteva zile până la primul eveniment al acestui an dedicat profesioniștilor din domeniul culinar, iar acesta va fi găzduit, desigur, de județul Sibiu, care în 2019 a fost Regiune Gastronomică Europeană. Chef Radu Zărnescu, Euro Toques Romania și Asociația Culinară Euro Est Alternativ, în parteneriat cu Grupul Bărbați în Bucătărie, au pus la cale un adevărat spectacol culinar, la Cabana Bâlea Lac, în weekend-ul 14-16 ianuarie. Winter Beef Cooking Camp (WBCC) by Romanian Beef Master va fi tabăra extremă de iarnă pentru iubitorii de carne de vită gătită în diverse stiluri și metode, așa că participanții se vor întrece la grill, smoker, bullet și multe alte “arme de foc”.

În cadrul evenimentului de la Bâlea se va discuta pe larg și despre cea de a doua ediție Romanian Beef Master, programată în perioada 2-3 august 2022, iar deocamdată organizatorii au dezvăluit că produsele din carne de vită tocată se vor număra printre atracțiile competiției.

Lasă un răspuns