Teatrul Gong: „Avem cel mai simpatic public din oraș!”

Teatrul Gong: „Avem cel mai simpatic public din oraș!”

Teatrul este mai puternic prin publicul său, iar Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu se mândrește cu cel mai simpatic public din oraș.

„Ieri, a fost #BlueMonday, și teoretic, a fost cea mai deprimantă zi din an. Cu toate acestea, am început săptămâna cu un zâmbet larg de mulțumire și recunoștință față de spectatorii noștri. Avem cel mai simpatic public din oraș! Suntem încântați de răspunsul primit la revederea în sala de spectacol, cu primele reprezentații jucate în primele zile din acest an.
Dumneavoastră ne dați puterea să mergem mai departe într-o perioadă confuză, în care teatrul pentru public tânăr e o Cenușăreasă a priorităților naționale. Iar sentimentul acesta, asemenea globurilor de Crăciun așezate în spatele bradului, ne întristează. Cred cu tărie că în astfel de momente, teatrul pentru public tânăr are o contribuție esențială pentru a susține o Românie educată prin promovarea empatiei și a unei gândiri critice în rândul unui public aflat în formare.
Dar iată că regăsim bucuria și strălucirea artei noastre prin încăpățânarea părinților și a cadrelor didactice de a ține viu accesul copiilor la educație prin teatru, într-un moment în care România se confruntă cu malnutriție culturală în tot mai multe comunități. Iar spre deosebire de multe alte orașe, Sibiul e special tocmai prin această înțelegere că artele pot schimba viitorul în bine!
Pentru toate acestea, dragi sibieni vă iubim!” este mesajul transmis publicului sibian de managerul Adrian Tibu.

Răspunde