Românul s-a născut poet, Muzeul ASTRA și Revista Transilvania îl premiază!

Românul s-a născut poet, Muzeul ASTRA și Revista Transilvania îl premiază!

Sibienii cu talent literar pot câștiga colecția pe 2021 a prestigioasei Reviste Transilvania sau abonamente de familie la Muzeul ASTRA.

De Ziua Culturii Naționale, Muzeul ASTRA în colaborare cu Revista Transilvania au lansat un concurs de creație lirică intitulat „O poezie ASTRA(lă)”. Până sâmbătă, 15 ianuarie, ora 20.00, doritorii sunt invitați să își înscrie creațiile pe pagina de Facebook a Muzeului ASTRA.

„Poemele pot aborda teme precum: iubirea, natura, destinul, cultura, trecutul, prezentul sau oricare alt motiv demn de (de)scris în versuri. Participanții pot lăsa poemele în comentarii în eveniment sau la postarea de pe pagina oficială (este recomandat să fie folosită o singură metodă, fiindcă o singură poezie postată va fi luată în calcul!). Fiecare participant are dreptul la o singură poezie înscrisă. Este interzisă folosirea unui limbaj indecent sau tendențios. Va câștiga poemul care va primi cele mai multe like-uri, dar și cel care va stârni admirația unui juriu format din profesioniști ai condeiului. Poemele vor fi jurizate de către o comisie formată din Ciprian Ștefan, Ovidiu Baron și Radu Vancu, colegii și poeții noștri de la Muzeul ASTRA. Premiul like-urilor este un abonament de familie valabil timp de un an de zile la Muzeul ASTRA. Premiul juriului constă în colecția pe 2021 a Revistei Transilvania. Suntem datori să cinstim toate valorile umane, culturale, istorice pentru care în trecut s-au făcut sacrificii enorme! Asta înseamnă fenomenul ASTRA! Mult succes tuturor!”, transmite Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al Muzeului ASTRA.

Răspunde