Un altfel de târg de Crăciun

Un altfel de târg de Crăciun

Tradiția unui târg de Crăciun cu decorațiuni și lumânări create de beneficiarii asociației Diakoniewerk continuă la Centrul de Zi Ocupaţional pentru Persoane cu Dizabilităţi din Sibiu.

Întreaga comunitate sibiană este invitată, în zilele de 20 și 21 decembrie, între orele 10.00 și 17.00, la târgul de Crăciun organizat în holul atelierului de pe str. Mitropoliei nr. 28.

“Ne dorim să vă bucurăm cu produsele noastre pentru a face şi voi la rândul vostru bucurii celor dragi. Cei care doresc să facă o comandă pe care apoi o pot ridica gata pregatită ne pot contacta la numărul de telefon 0724 082 830 (şi WhatsApp) sau prin mesaj pe pagina noastră de Facebook «Diakoniewerk România»”, a precizat Ana-Maria Popa, din partea Asociației Diakoniewerk International.

Centrul de zi cuprinde un ansamblu de activităţi realizate în intervale diferite ale zile pentru a răspunde nevoilor individuale specifice ale persoanei adulte cu dizabilităţi în vederea depăşirii situaţiilor de dificultate, dezvoltării potenţialului personal şi prevenirii instituţionalizării. Scopul este acela de a oferi servicii sociale având o misiune pedagogică şi strategică, de îmbunătăţire a calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi şi familiei acestora, aflate în dificultate, şi se orientează spre activităţi de ergoterapie, în care persoanele cu dizabilităţi mintale şi asociate pot participa activ la viaţa cotidiană.

Răspunde