Subcarpați cântă de Revelion în Piața Mare

Subcarpați cântă de Revelion în Piața Mare

Spectacolul de Revelion revine în kilometrul zero al orașului, cu o surpriză de zile mari.

Una dintre cele mai apreciate trupe din România, Subcarpați, va trece sibienii și turiștii pragul dintre anii 2021 și 2022.

După săptămâni întregi de incertitudini, autoritățile au relaxat parțial restricțiile pentru momentele de sărbătoare din următoarele săptămâni. Astfel, planurile au devenit realitate. „Vom trece noaptea dintre ani cum eram obișnuiți, cu muzică, focuri de artificii și, sperăm noi, cât mai multă bună dispoziție. Ne era dor de un concert pe cinste în Piața Mare”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu.

Artificiile vor fi lansate din apropierea patinoarului, iar efectele speciale vor fi completate de un show cu tunuri de confetti, încă nemaiîntâlnit în Sibiu. În deschiderea trupei Subcarpați, pe scenă vor urca DJ-ii de la Power pe Vinil.

Scena va fi amenajată în apropierea sediului Primăriei. Pentru a obține cât mai mult spațiu, căsuța lui Moș Crăciun și containerele în care funcționează acum centrul de vaccinare vor fi demontate, împreună cu o parte a căsuțelor care formează Târgul de Crăciun. Evenimentul va începe în jurul orei 21.00.

Noile norme în vigoare permit accesul la petrecerea de Revelion tuturor persoanelor, indiferent dacă sunt vaccinate sau nu. Singura obligativitate rămâne purtarea măștii.

Răspunde