Și tu poți fi mai bun. Și tu ești Moș Crăciun!

Și tu poți fi mai bun. Și tu ești Moș Crăciun!

În vremuri grele, tradițiile ne ajută să privim înainte cu optimism!

Cum nimic nu se face (doar) din vorbe, Muzeul ASTRA se implică din nou prin fapte de bine. „Mai precis, dăm startul unei campanii de strângere de bunuri prin donații pentru familii nevoiașe, care merită să aibă parte de sărbători fericite. Puteți să faceți mult bine celor care chiar au nevoie! Acest demers vă dă ocazia să donați lucruri și cadouri pe care dumneavoastră sau copiii dumneavoastră v-ați dori să le primiți de Crăciun. Cadourile vor fi distribuite de echipa Muzeului ASTRA în săptămâna dinainte de Crăciun. De Crăciun, noi chiar suntem mai buni!”, anunță Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al Muzeului ASTRA.

Ce puteți dona?

Sunt binevenite donațiile de: haine și încălțăminte pentru toate copii și adulți, jucării, rechizite, produse de igienă personală, produse de curățenie, produse alimentare neperisabile și alte lucruri necesare în gospodărie.

Ce trebuie să știți?

Donațiile se depun la intrarea principală în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului (str. Pădurea Dumbrava, nr. 16), Pavilionul Muzeal Multicultural, la casa de bilete, de luni până duminică, în intervalul orar 8.00-17.00, până pe 15 decembrie 2021.

Lucrurile pe care le veți dona trebuie să fie într-o stare bună și curate. Echipa muzeului va face o selecție suplimentară a bunurilor, pentru a se asigura că ele corespund scopului campaniei.

Răspunde