Piano Rocks, sold-out! Spectacolul va fi transmis în direct pe internet

Piano Rocks, sold-out! Spectacolul va fi transmis în direct pe internet

Ediţia cu numărul 8 a proiectului Piano Rocks este sold-out. Concertul – devenit tradiție pentru Sibiu – se dovedeşte a fi unul de referinţă pentru publicul sibian: cu trei zile înainte de spectacol, toate biletele puse în vânzare au fost epuizate.

Datorită interesului crescut, și această ediție va fi transmisă în direct pe internet. Evenimentul se va desfășura duminică, 19 decembrie, la Centrul Cultural “Ion Besoiu” Sibiu, cu începere de la ora 19.

Pe scena evenimentului vor urca Cătălina Leonte şi Michael Ahlin – membrii formaţiei suedeze Lost  Domain, 4Tune Quartet din Braşov, percuţionistul Gabriel Barani şi pianista Monica Florescu. Teatrul de Balet Sibiu este – și în acest an – reprezentat în proiect. Dansatorii de la Ayaka Nagai şi Franco Cubero Acosta vor dansa pe o coregrafie semnată de Aleisha Gardner.

Programul serii va cuprinde adapătări după piese semnate de Queen, Metallica, Led Zeppelin, Muse, Pink Floyd, Chris Rea și Lost Domain. Evenimentul va fi transmis în direct pe internet pe pagina de Facebook oficială.

Piano Rocks este un proiect 100% sibian lansat în 2014. În cele cinci ediții de până acum, pe afișul proiectului au fost incluși artiști cunoscuți ai scenei pop-rock autohtone: Radu Nechifor, Tudor Turcu, Nicu Covaci și Costin Adam (Phoenix), Paula Seling, Ovidiu Ioncu ”Kempes” (ex-Cargo), formația Antract, Corul Filarmonicii Transilvania din Cluj Napoca şi formaţia Trooper.

REGULI ACCES. Participarea este permisă pe baza certificatului verde doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Culturii şi al ministrului Sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

„Piano Rocks 8” este un proiect realizat de Asociaţia “Profil Cultural” şi este o acțiune cofinanțată de Primăria municipiului Sibiu.

Răspunde