Muzeul ASTRA – recomandat de cel mai mare site de călătorii din lume

Muzeul ASTRA – recomandat de cel mai mare site de călătorii din lume

Cel mai mare site de călătorii din lume le recomandă turiștilor să viziteze Muzeul ASTRA. Instituția de cultură emblematică a Sibiului a obținut Tripadvisor Travelers’ Choice Award 2021. 

„Suntem bucuroși de oaspeții noștri, dar și de recenziile lor pe site-ul tripadvisor.com! Ele ne-au oferit în acest an distincția «Travelers’ Choice Award 2021 sau, pe românește, «Alegerea Călătorilor în anul 2021»”, anunță reprezentanții Muzeului ASTRA.

Această clasificare este bazată pe recenziile și opiniile lăsate pe siteul tripadvisor.com de călători sau turiști din întreaga lume. Premiul recunoaște și confirmă astfel cele mai bune unități de turism în tot ceea ce înseamnă serviciile, calitatea acestora, dar mai ales gradul de satisfacție al vizitatorilor.

„Muzeul ASTRA este prezent pe siteul tripadvisor.com la capitolul «Things to do”, adică lucruri pe care merită să le facă/vadă un călător/turist atunci când vine în vizită la Sibiu. Descrierea pe care o fac administratorii celebrului site muzeului nostru este următoarea: «Muzeul ASTRA este cel mai mare muzeu în aer liber din Europa și cel mai complet (arhitectură tradițională, meșteșuguri, evenimente, expoziții la fel), alei de peste 10 km și peste 400 de clădiri din lemn, piatră, cărămidă reconstruite în muzeu pentru a ilustra viața de zi cu zi a strămoșilor care au trăit în satele României. Diversitatea, multiculturalitatea și tradiția păstrate și retrăite în Muzeul în aer liber din Pădurea Dumbrava sunt principalele atuuri ale Muzeului ASTRA»”, au mai precizat cei de la Muzeul ASTRA.

Descrierea este însoțită de 1.148 de fotografii publicate de vizitatorii muzeului, dar și 922 de recenzii, din care 647 – „excelent”, 196 – „foarte bun” și doar 30 de calificative „mai putin bun”, care atribuie Muzeului ASTRA 4 stele și jumătate din maximul posibil de 5 stele.

TripAdvisor este cel mai mare site de călătorii din lume, cu peste 400 de milioane de vizitatori unici și aproape jumătate de miliard de comentarii/recenzii despre unități turistice din toată lumea.

Răspunde