19/01/2022

Strada Cetății

Vești și povești să le-ndrăgești!

Magia revine pe scena de la Gong!

timp de citire 2 min

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 17 decembrie, și sâmbătă, 18 decembrie, de la orele 18:00, spectacolul „Misterele Magiei” cu Magicianul Christianis.

Biletele pentru ambele reprezentații au fost deja epuizate.

Descoperă magia sărbătorilor de iarnă într-un spectacol incendiar, în care visele devin realitate! Prezentat într-un decor de poveste, spectacolul Magicianului Christianis include o serie de numere interactive de prestidigitație și iluzii comice, trucuri cu eșarfe, baghete, bastoane și mese zburătoare, dar și apariții și dispariții misterioase. Cu ajutorul micilor voluntari din sală, Magicianul Christianis își dezvăluie arta spre uimirea și amuzamentul publicului. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat celor cu vârsta peste 5 ani.

Adrian Tibu, manager Teatrul Gong: „E al doilea an în care nu organizăm Sibiu Magic Show, unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale orașului. Cu toate limitările financiar de la începutul anului, ne dorim să păstrăm vie bucuria miracolului la Sibiu, așadar pregătim acest showcase cu o compilație de numere spre deliciul întregii familii.”

Prețul unui bilet la oricare din reprezentații este de 12 lei, tarif unic. Participarea la eveniment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății. Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptați de la această regulă.

Lasă un răspuns