Filmul unui regizor sibian a fost desemnat cea mai bună peliculă independentă a anului

Filmul unui regizor sibian a fost desemnat cea mai bună peliculă independentă a anului

Regizorul sibian Octavian Repede a primit două vești bune pe final de an.

Lungmetrajul său „Astronautul lui Dumnezeu”/”The Astronaut of God” a fost ales cel mai bun film independent al anului 2021 de către platforma americană de streaming Detaron TV, în urma votului publicului. Iar pentru interpretarea sa, cineastul a primit și diploma pentru cel mai bun actor dintr-un film independent.

„După ce publicul a votat pe parcursul întregii luni decembrie pentru cele mai bune producții cinematografice independente ale canalului de streaming www.detarontv.com, primim două premii: ‘Cel mai bun actor film indie – Octavian Repede’ și ‘Cel mai bun film independent’. Multe mulțumiri tuturor celor care ne susțin!”, a scris Octavian Repede pe pagina sa de socializare.

Lansată în 2020, pelicula „Astronautul lui Dumnezeu” vorbește despre credință și fenomene misterioase care exced limitele înțelegerii umane în contextul unei misiuni spațiale din anul 1962 și a fost descrisă pe IMDb drept „o odisee enigmatică a minții și sufletului”. În palmaresul acestei producții se află deja premiul juriului la Festivalul de Film European de la Moscova în 2020 și premiul pentru cel mai bun lungmetraj independent, în mai 2021, la Festivalul Internațional Lunar de Film de la Praga, iar anul acesta a mai fost nominalizată pentru marele premiu la Independent Producers Indie Film Festival.

Răspunde