Evenimente

Dar din dar se face rai!

Zece familii din Apoldu de Sus, Dobârca și Miercurea Sibiului, precum și 50 de elevi din Nou Român vor avea parte de sărbători mai îmbelșugate, datorită unei inițiative umanitare a Muzeului ASTRA.

Prin donațiile vizitatorilor și cu sprijinul unor sponsori, Muzeul ASTRA a reușit să le facă o surpriză plăcută în ajun de sărbătoare celor nevoiași.

“Campania «Muzeul ASTRA dăruiește de Crăciun» nu a ajuns la final, fiindcă vom continua astfel de inițiative! Asta pentru că ne place, iată, să ne implicăm și să ajutăm pe cei care au nevoie de noi. Am demonstrat prin fapte că suntem capabili. La fel și voi, toți cei care v-ați implicat. Campania «Muzeul ASTRA dăruiește de Crăciun» a fost susținută cu sponsorizări din partea Carrefour Market – Bulevardul Victoriei, Lidl Șelimbăr și BOROMIR Sibiu. Pe această cale dorim să le mulțumim pentru că au făcut sărbătorile de iarnă mai frumoase pentru 10 familii din Apoldu de Sus, Dobârca și Miercurea Sibiului, cât și pentru 50 de elevi din satul Nou Român. Le mulțumim încă o dată vizitatorilor noștri pentru implicare și ne bazăm pe ei și la anu’ în călătoria faptelor bune!”, transmite Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al muzeului.

Răspunde